06 - 14049465
Selecteer een pagina

Webdesign en SEO

Els Pardon

Els Pardon is al jaren actief als beeldend kunstenaar. Op haar website is elk kunstwerk afzonderlijk zowel dichtbij als veraf te bezichtigen door over de afbeelding te swipen.

Els Pardon

Els Pardon is gespecialiseerd in grafiek, voornamelijk linoleumsnedes en houtsnedes en etsen. Terugkerende onderwerpen zijn enerzijds interieurs met of zonder mensen, achtergrond en voorgrond zijn daarin even belangrijk. Anderzijds maakt ze landschappen met huizen, het lijkt een zoektocht naar abstractie. Ritme en patronen zijn herkenbaar als onmisbaar onderdeel in haar werk.

MediaOnline Roque krijgt de opdracht de website strak vorm te geven, waarbij het grafiekwerk van Els duidelijk wordt weergegeven. De afbeeldingen verschillen op een en dezelfde positie van een detailschets tot setting in een omgeving. De website is snel. Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor een snelle weergave op mobiele telefoon. Daarnaast heeft MediaOnline ook de SEO voor elspardon.com verzorgd. Onder andere door alle afbeeldingen op zoektermen te benoemen.